Velkommen til Varde Tennisklub

Slut for optag af padelmedlemmer for i år

Bestyrelsen besluttede d.16.juni at tilbyde de sidste på ventelisten medlemsskab med padel i Varde Tennisklub.

Nu er der ikke plads til flere i år. Ny venteliste vil først blive oprettet i 2022.

Nye tennismedlemmer er stadig velkomne!

Når du er logget ind, skal du vælge menupunktet Banebooking/Kontingent, Book banetid, Betal her - og så vælger du det tennis-medlemsskab, du vil have. Derefter vil du blive bedt om at udfylde dine kortoplysninger, hvis det ikke allerede er gjort.

Bestyrelse efter generalforsamlingen d.12/11-2020:

Formand: Eli Bammeskov

Næstformand: Hardy Balle

Kasserer: Hanne Juul-Olsen

Sekretær: Henrik Lykke Sørensen

Bestyrelsesmedlem: Bernt Østergaard

Hvis der er behov for køb af bolde, kan klubbens formand, Eli Bammeskov kontaktes på tlf. 40 36 87 99.
Vi sælger bolde til både tennis og padel - 120 kr. for 2 rør tennisbolde eller 3 rør padelbolde.

Klik på linket for at se Klubblad for 2021 med forskellige interessante oplysninger om klubben.

Kontingent
Der er to satser, afhængig af om du vil spille tennis (og kun tennis) eller padel (og tennis):

Kun tennis:

Juniorer (født i 2002 eller senere): 500 kr.

Ungseniorer (født i 2001-1996): 500 kr.

Seniorer (født i 1995 eller tidligere): 800 kr.

Padel (og tennis):

Juniorer (født i 2002 eller senere): 600 kr.

Ungseniorer (født i 2001-1996):  900 kr.

Seniorer: (født i 1995 eller tidligere): 1200 kr.

Tilmelding via vores hjemmeside (opret en profil først) - eller kontakt en fra bestyrelsen hvis du har brug for hjælp.

Der er plads til alle - til såvel nybegyndere som øvede spillere
Klubbens formål er at samle tennis- og padelinteresserede borgere i Varde og omegn samt varetage de interesser, der knytter sig til tennis- og padelspillet.
Klubben råder over 5 tennisbaner – 3 grusbaner og 2 baner med kunstgræsbelægning.
Grusbanerne er åbne fra omkring 1. maj til sidst i oktober. De to kunstgræsbaner kan benyttes året rundt, lige bortset fra perioder med sne og frost.
Desuden har klubben 2 padelbaner, som også kan benyttes året rundt, bortset fra perioder med sne og frost.

Der er normalt rig mulighed for at finde spilletider i løbet af ugen.
Banerne kan reserveres max. 6 dage frem i 2*60 min. Juniorspillere kan kun reservere frem til kl. 18.00
I sommerperioden er der en række faste aktiviteter på banerne. Der kan være træning, træf eller holdkampe. Disse er reserveret og du vil ikke kunne spille på disse tidspunkter.
Bestyrelsens målsætning er at tilbyde medlemmerne lige muligheder for at spille tennis og padel og at skabe optimale vilkår for udendørs ketchersport.

Banebooking:
Al banebooking foregår via hjemmesiden. Det skal ske via linket herover der hedder banebooking/kontingent. Du kan se en vejledning, hvis du derefter klikker på Book banetid.

Boldmaskine
Har du betalt til boldmaskinen så kan du nu booke en bane (Bane 1 eller 2) når du skal træne. Vælg bane og tidspunkt (som normalt), din "makker" hedder så "Bold Maskine_1".
Hvis du ønsker at benytte boldmaskinen (det koster 200 kroner pr. sæson), så skal du henvende dig til Hardy Balle for instruktion. Du modtager en ny nøgle (C-nøgle) der passer til "boldmaskinehuset".

Tennisrejser med DGI
Har du lyst til en rejse sammen med andre tennisspillere ? Så se tilbud fra DGI her.

Vi ses i Varde Tennisklub

Skriv tekst her